Keuken en badkamer Aan de Vischmarkt van Harderwijk

  • Home
  • /
  • Portfolio
  • /
  • Keuken en badkamer Aan de Vischmarkt van Harderwijk

Realisatie keuken en badkamer

In de binnenstad van Harderwijk staat dit fraaie pand.

De eigenaar heeft als wensen, strak design met een warme uitstraling.

Hierop hebben we het ontwerp van de keuken en badkamer gericht, echte natuurlijke materialen met een robuuste uitstraling. De kastenwand van het merk Rational is een lust voor het oog. De apparatuur volledig naar wens van de klant, het beste van de merken die we voeren, Gaggenau oven en stoomoven, koffiezetter van Miele en de wijnkoelkast van Liebherr maken het gebruik van deze keuken zeer gebruiksvriendelijk. De bladafzuiging welke in deze keuken is toegepast is van Gutmann, met extra motor, wat het geluidsniveau zeer ten goede komt. Het natuurstenen werkblad is onverwoestbaar en met de onderbouwspoelbak en de Quooker een fraai geheel.

De badkamer heeft prachtige kranen van Boffi en geven duidelijk de wens van de eigenaar weer. Het wastafelmeubel met een Corian wasbak op maat met een eigen ontworpen meubel. De tegels van Ceasar geven hierbij ook weer naast het strakke design een warme uitstraling. Deze badkamer is geheel voorzien van vloerverwarming, evenals de keukenvloer.

Door het team van Bert Franken is deze woning helemaal opnieuw afgewerkt, naast keuken en badkamer ook de infrastructuur, verlichting, wanden, kozijnen en deuren om tot een passend geheel te komen.

Deze woning is inmiddels als vele jaren in gebruik, het ontwerp nog steeds eigentijds en toepasbaar.