Bert Franken Ontwerp & Realisatie - Mooist.nl

Beoordeling 9.7 gebaseerd op 10 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

KNOW HOW

We streven ernaar onze klanten producten aan te bieden die passen bij ons imago: een mix van kwaliteit en authenticiteit. Net zoals ons bedrijf zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld, nemen we de nodige tijd om onze producten te vervaardigen.

Vanaf het begin zijn onze producten gemaakt in het noorden van Frankrijk, volgens het oorspronkelijke productieproces en met behoud van authenticiteit. In de loop van de tijd hebben we onze productiemethoden verfijnd, zodat we snel kunnen inspelen op de specifieke behoeften van onze klanten.

Of u nu een eigentijdse of historische inrichting overweegt, wij zullen in staat zijn om de juiste tegel voor uw schema te vinden binnen ons assortiment van meer dan 1.000 standaardontwerpen. Voor meer originele projecten kan ons team met u samenwerken om een op maat gemaakt product te ontwikkelen dat aan uw behoeften voldoet.

Onze producten zijn resistent en duurzaam en geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis en in natte of droge omgevingen. Kortom, onze producten zullen aan uw behoeften en verwachtingen voldoen en deze overtreffen!